Nyhetsarkiv

Nordic Strategy Partners dubblerar på ett år – välkommen Nebojsa BlagojevicMed rekryteringen av Alexander Bergström och Nebojsa Blagojevic tar vi viktiga steg mot tillväxtplanen på tjugo anställda inom tre år.

Nebojsa Blagojevic är en erfaren managementkonsult med åtta års erfarenhet från konsultbolaget Deloitte i Stockholm. Han hade en roll som projektledare inom affärsområdet Digital Advisory där han arbetat för både offentlig och privat sektor med komplexa transformationsprojekt. Nebojsa flyttade också han upp till Luleå 2020 och efter ett år som projektledare på Tullverket blev han kollega med Alexander på LTU Business där han det sista året har varit områdesansvarig för strategitjänster. På Nordic Strategy Partners blir Nebojsa Senior Manager och kommer att arbeta med tillväxtstrategier, beslutsunderlag och digital transformation för regionens företag och offentliga organisationer.

- Vi håller på att bygga ett väldigt starkt och intressant team där vi kan erbjuda våra kunder en allt större bredd av expertis, säger Nebojsa.

- Alex och Nebbe är drömvärvningar för oss, och vi har förhoppningsvis fler på plats inom väldigt kort. Det finns ingenting som är roligare än att driva bolag i norra Sverige just nu, säger Niklas Grönberg och Lisa Ek, grundare av Nordic Strategy Partners.