Vi söker topptalanger inom Management consulting

Nordic Strategy Partners expanderar och rekryterar en managementkonsult som vill lösa komplexa utmaningar och vara en del av att driva tillväxten i norra Sverige. Placering i Luleå eller Gällivare.

Vad vi söker och erbjuder:
Du är en skarp analytiker som vill ha en central roll i att bygga upp norra Sveriges första dedikerade managementkonsultbolag. För att trivas och lyckas hos oss och i den sökta positionen tror vi att du har:

  • Arbetat som konsult eller i en affärsutvecklande position tidigare
  • Genuin nyfikenhet och driv att lösa problem
  • Gedigen kunskap i Office-paketet (primärt Powerpoint och Excel)
  • En förmåga att förklara svåra saker på ett lättförståeligt sätt

Komplexa problem, svåra utmaningar och långsiktiga nära kundrelationer driver oss och vi erbjuder en miljö där vi tillsammans utvecklas och skapar lösningar. Vi är ett socialt team som värdesätter att ha kul tillsammans medan vi bidrar till att göra norra Sverige till en utav världens starkaste tillväxtregioner.

Vilka vi är:
Vi är ett managementkonsultbolag som stöttar våra klienter med deras viktigaste utmaningar och hjälper dem både identifiera och förverkliga sina möjligheter. Vi har ett globalt spelfält men med fokus på norra Sverige där vår ledande expertis inom analys, utredningar och strategi används av organisationer i en mängd tillväxtkritiska områden inom både den privata och offentliga sektorn. Vi arbetar med investeringar, tillväxtstrategier, innovationer, styrning och beslutsstöd inom bland annat gruv-, mineral- och stålindustrin, rymdindustrin, energibranschen, besöksnäringen och tillverkningsindustrin.

Kontakt och ansökan:
Kontakta oss på contact@nordicstrategypartners.se för att höra mer om vår rekryteringsprocess och boka in ett första möte. Vi genomför intervjuer och tester löpande!